Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Shërbesa e çifteve

Shërbesa e çifteve

Shërbesa e çifteve

Duaje Zotin, Perëndinë tënd, me gjithë zemrën tënde, me gjithë shpirtin tënd, me gjithë forcën tënde dhe me gjithë mendjen tënde, edhe të afërmin tënd porsi vetveten.

PËRGJEGJËSIT:

[x_icon type=”users”]: Berti, Mondi.
[x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; Shtepia e Mondit
[x_icon type=”clock-o”]: 10:30, e shtune
[x_icon type=”mobile”]: 0682129105, 0692505216.