Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Shërbesa e Fëmijëve

Shërbesa e Fëmijëve

Shërbesa e Fëmijëve

Te bashkpunojme me prinderit per te ndihmuar femijet te nisin dhe rrisin nje marredhenie te vertete me Jezus Krishtin, sipas Lk 2:52

PËRGJEGJËSIT:

[x_icon type=”users”]: Marinela, Rea.
[x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; IJR
[x_icon type=”clock-o”]: e shtune 17:30.
[x_icon type=”mobile”]: 0697059607