Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Sherbesa e Mikepritjes

Sherbesa e Mikepritjes

Sherbesa e Mikepritjes

Te ofrojme nje ambjent mikprites per cdo anetar dhe vizitor qe vjen ne kishen tone dhe ti ndihmojme te integrohen ne jeten e Kishes NXENESIT E JEZUSIT.

PËRGJEGJËSIT:

[x_icon type=”users”]: S Ilva, Egla, Endri
[x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; IJR
[x_icon type=”clock-o”]: 16:30-17:30, e shtune
[x_icon type=”mobile”]: 0694023471, 0692586216.