Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Sherbesa MOPS (Mothers of Preschoolers)

Sherbesa MOPS (Mothers of Preschoolers)

Sherbesa MOPS (Mothers of Preschoolers)

Të inkurajojmë, pajisim dhe zhvillojmë çdo nënë me fëmijë të vegjël të kuptojë potencialin e saj si grua, nënë dhe drejtuese në emër të Jezusit.

PËRGJEGJËSIT:

[x_icon type=”users”]: Anila, Milena, Jonida, Erjona
[x_icon type=”dot-circle-o”]: IJR
[x_icon type=”clock-o”]: 17:30, e premte, java 1 & 3 çdo muaj
[x_icon type=”mobile”]: 0694034937