Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al
Stacioni 7 dhe 8

Stacioni 7 dhe 8

  • Afrim Karoshi
Afrim Karoshi – Stacionet e Kryqit 7 & 8 Shiko te gjitha stacionet ne faqen tone http://nxenesitejezusit.com Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Thursday, April 9, 2020
Read More