Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al
Stacioni 9 dhe 10

Stacioni 9 dhe 10

  • Gjergji Vjeshta
Gjergji Vjeshta – Stacionet e Kryqit – Stacioni 9 dhe 10 Shko te gjitha stacionet ne faqen tone http://nxenesitejezusit.com Gjergji Vjeshta – Stacionet e Kryqit – Stacioni 9 dhe 10 Shko te gjitha stacionet ne faqen tone http://nxenesitejezusit.com Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Friday, April 10, 2020
Read More
 
Takimi i kishes

Takimi i kishes

  • Gjergji Vjeshta
Takimi i kishes "Nxenesit e Jezusit" Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Saturday, 21 Mars 2020
Read More