Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al
Sola Scriptura – Ilir Stavro

Sola Scriptura – Ilir Stavro

  • Ilir Stavro
Sola Scriptura – Ilir Stavro Kur isha ne universitet mora letren e pare ng prinderit. Ndoshta keni marre nje leter nga prinderit. Kur e moret letren e a vute mbi tavoline dhe menduat: po e lexoj me vone se tani jam I zene? Jo, kur dikush I dashur na dergon nje leter, ne leme gati […]
Read More