Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al
Stacioni 3 dhe 4

Stacioni 3 dhe 4

  • Reinaldo Pipiria
Stacionet e Kryqit – Stacioni 3 dhe 4 Reinaldo Pipiria Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Tuesday, April 7, 2020
Read More
 
Krishti Mbret

Krishti Mbret

  • Reinaldo Pipiria
Reinaldo Pipiria – Jezusi Mbret Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Sunday, April 5, 2020
Read More