Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Takimi javor

Sherbesa cdo te shtune live ne facebook ora 17:30

Takimi i lutjes

Sherbesa cdo te merkure live ne messenger ora 17:30

Familjet Bibilike dhe Sherbesat

Stacionet e Kryqit

Stacioni 1 dhe 2
Stacioni 1 dhe 2
Dan Eliot – Stacionet e Kryqit – Stacioni 1 dhe 2 Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Monday, April 6, 2020
Stacioni 3 dhe 4
Stacioni 3 dhe 4
Stacionet e Kryqit – Stacioni 3 dhe 4 Reinaldo Pipiria Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Tuesday, April 7, 2020
Stacioni 5 dhe 6
Stacioni 5 dhe 6
Marsel Preci – Stacionet e Kryqit – Stacioni 5 dhe 6 Marsel Preci – Stacionet e Kryqit – Stacioni 5 dhe 6 Shko te gjitha
Stacioni 7 dhe 8
Stacioni 7 dhe 8
Afrim Karoshi – Stacionet e Kryqit 7 & 8 Shiko te gjitha stacionet ne faqen tone http://nxenesitejezusit.com Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë
Stacioni 9 dhe 10
Stacioni 9 dhe 10
Gjergji Vjeshta – Stacionet e Kryqit – Stacioni 9 dhe 10 Shko te gjitha stacionet ne faqen tone http://nxenesitejezusit.com Gjergji Vjeshta – Stacionet e Kryqit

Je per here te pare?

Lidhu me NeJ

Rreth nesh

me shume