Bekuar Qoft Emri Yt – Blessed Be Your Name

marselKenge adhurimi

      A                E                  F#m7                D Bekuar qoftë emri Yt në një vend mbushur me bollëk                         A                        E                  D Ku përrenjt rrjedhin si lumenj, emrin tënd bekoj        A               E                  F#m7                 D Bekuar qoftë … Read More

Amen

marselKenge adhurimi

E                                A  E    B   E Amen, Amen, Amen, Amen, Amen E Kët’ pak dritë që kamAmen Dua ta ndriçoj A Kët’ pak dritë që kam B         E Dua ta ndriçoj E Kët’ pak dritë që … Read More

Ai Që Shpëton-Reuben Morgan, Ben Fielding

marselKenge adhurimi

Intro:  C  G  Em  D C                                G Kemi nevojë për hirin Em Dashurinë që kurrë s’zhgënjen D                            C Mëshira të bjerë tek unë G Kemi nevojë për falje Em Mirësinë e Shpëtimtarit D Shpresa për … Read More

Ai është Zot dhe kudo mbretëron

marselKenge adhurimi

D                               G                    D Ai është Zot dhe kudo mbretëron A                D Ai është Zot D                                G           D Në mes të errësirës Ai dritën krijoi A                D Ai është Zot D                                           G                    D Kush është si … Read More

Ai është i veshur

marselKenge adhurimi

Am                              G Ai është i veshur me dritë e madhështi F                                       E Është i mbuluar me shkëlqim edhe lavdi Am                            G Pushteti dhe shenjtëria para Tij F                                   E Forca, bekimi në shenjtoren e Tij, në … Read More

Haleluja Michael W. Smith

marselKenge adhurimi

G      C/G  G            C Haleluja,      Haleluja G Sepse Zoti i fuqishem mbreteron    (2X) G    C Haleluja C D    G          D/G    G                   C/G   G          Em    D I   Shenjte   i    shenjte je Ti Zot  i  pushtetshem Am           … Read More

Agnus Dei

marselKenge adhurimi

A                Aleluja,          D/A                                        A2 Aleluja,   Sepse Zoti i fuqishem mbreteron A                Aleluja,          D/A                                        A2 Aleluja,   Sepse Zoti i fuqishem mbreteron A     D/A Aleluja   E  A         E/A  A            D/A A     F#m7  E I … Read More

A I Ndjetë Malet

marselKenge adhurimi

  B                                            E/G# A i ndjetë malet të dridhen, oqeani të ushtojë E/C#                                                  E/G# Kur njerëzia u mblodh në këngë për Jezusin t’Ringjallurin B                                            E/G# A i ndjetë njerzit të dridhen, këngëtarët të ushtojnë E/C#                                           … Read More